čist seksepil

Nosi se uz bilo kakve štikle: Kloi Kardašijan u najvrelijoj maloj crnoj haljini hipnotisala Malibu

0

Najmlađa od sestara Kardašijan izvajala je figuru do savršenstva i ume to da istakne!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan ovih dana ima vrlo turbulentan životni period.


Nakon što je raskinula kratku vezu s jednim uspešnim investitorom, ona je uz pomoć surogat majke dobila dete s bivšim dečkom Tristanom Tompsonom, a sada je rešila da se malo opusti od svih događaja proteklih nedelja.

 

Kloi je viđena kako izlazi iz poznatog restorana "Nobu" u Malibuu, gde je uživala u večeri s prijateljima, a za ovu priliku pripremila je autfit u kakvom lako možemo da zamislimo njenu stariju sestru Kim Kardašijan.


Kloi se pred paparacima pojavila u rolka-haljini, vrlo kratkom modelu crne boje, koji je sasvim pripijen uz telo, tako da ističe sve njene obline i svaki besprekorno izvajan mišić. Starleta se opredelila za haljinu dugih rukava, kakav može da se nosi i leti i zimi, a kombinuje s bilo kojom elegantnijom obućom.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Uprkos visokim temperaturama u Los Anđelesu, Kloi je kombinovala svoju haljinicu sa crnim gležnjačama od prevrnute kože koje potpisuje Christian Louboutin, a krasi ih vrlo visoka i tanka štikla.


Uz crni stajling ponela je minijaturnu i svetloplavu torbicu modne kuće Hermes, a sve vreme je nosila naočare za sunce i izbegla da pozira okupljenim fotografima.

 

 

 

makonda-tracker