uvek graciozna

I za pravljenje kolača i za izlazak udvoje: Neodoljiva haljinica Dženifer Garner iz koje isijava ROMANTIKA

1

Holivudska glumica i omiljena slavna "slatkica" još jednom je sve očarala bez mnogo truda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena glumica Dženifer Garner (50) sve može i stiže!


Ova mama troje velike dece veći deo posla po kući obavlja sama, obožava da kuva, a sve vreme paralelno vodi vrlo uspešnu holivudsku karijeru.


Koliko uživa u trenucima koje provodi u kuhinji, njeni fanovi su imali priliku da vide na Instagramu, gde Dženifer već neko vreme ima svoj, kako ga je nazvala, "Kobajagi kulinarski šou". Tako imamo priliku da je vidimo kako priprema poslastice svojoj porodici, a nedavno je pokazala kako ona pravi slasne mafine od jabuke.

 

Za ovu priliku, Dženifer nije ponela kecelju, već laganu cvetnu haljinu koja nosi potpis modne kuće Celine i napravljena je od svile.

 

U pitanju je romantičan i na prvi pogled pomalo starinski model bele boje, koji je sečen i nabran ispod grudi, odakle se širi i pada lepršavo. Kratki rukavi i efektan V-izrez čine da sve izgleda lepše, a poseban "šmek" haljini daje upečatljiv dezen u vidu sićušnih žutih cvetova.

 


Vrlo ženstven model trenutno košta više od 2.300 evra, a osim što je u njemu kuvala, Dženifer nam je prethodno pokazala kako ovako odevena uživa u svojoj baštici, koja obiluje organskim povrćem.


Letnji pozdrav od Džen – poručila je glumica.

 


"Ovo je moj omiljeni kulinarski šou", "Ova žena je prelepa i graciozna i kad ide da bere paradajz", "Ne postoji slađa žena u Holivudu", "Čista elegancija u svakoj prilici"... neke su od reakcija na Dženiferinu haljinicu, koju lako možemo da zamislimo i kao izor za izlazak na romantičnu večeru tokom leta.

 

 

 

 

makonda-tracker