privlači pažnju uvek

Nestvarna Una u nesvakidašnjem izdanju: Ćerka Zdravka Čolića MAMI UZDAHE u Grčkoj (FOTO)

0

Ćerka regionalne zvezde Zdravka Čolića, Una, redovno objavljuje fotografije na Instagramu i oduševljava svoje pratioce.

foto: Instagram
foto: Instagram

Una Čolić je izuzetno aktivna na društvenim mrežama i stalno deli različite fotografije iz svog života, na Instagramu je prati 36 hiljada ljudi, pa se može reći da je zvezda ove platforme.

 

Ona je sada objavila fotografiju na kojoj je pozirala u prelepom kupaćem kostimu koji je istakao sve njene obline, a ispod objave su se nizali mnogobrojni pozitivni komentari.

''Lepotica'', ''Lepa Una'', ''Nestvarna'', ''Slatkica'', ''Odličan kupaći'', ''Wow'', ''Predivna si'', samo su neki od komentara koje je dobila lepa Una.

 

Una redovno putuje i odseda u luksuznim hotelima, a poznato je i da je završila jednu privatnu gimnaziju, kao i da je imala vozača dok nije položila vozački ispit.

- Una voli to, druželjubiva je, komunikativna i vjerojatno joj to nešto znači, za razliku od mene. Svi smo mi u tim godinama imali svoje fantazije, a sad je to doba tehnologije nešto što njima godi, tako da se ja ne mešam. Svi su očevi slabi na ćerke, pa tako i ja - rekao je jednom prilikom Zdravko Čolić o popularnosti svoje ćerke.

Podsetimo, Čola je u braku sa Aleksandrom od 2001. godine i pored Une, ovaj skladni par ima i ćerku Laru.
 

 

makonda-tracker