neizostavan komad odeće

Modni detalj koji morate imati: Jelena Đoković ovim vimbldonskim izdanjem pokazala da je KRALJICA odmerenosti i stila

2

Vimbldon svake godine pratimo sa velikom pažnjom zbog našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića, a u uzbudljivom meču smo imali priliku da vidimo dosta toga zanimljivog.

foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia
foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia

Jelena Đoković je kao i dosada pratila mečeve Novaka Đokovića, a ovog puta Vimbldon je video prelepo izdanje supruge našeg tenisera.

 

Od nje smo navikli na odmeren stil i eleganciju koja je prigodna za svaku priliku, a Jelena se uvek trudi da svojim posebnim izdanjima privuče pažnju i bude pristojna, sa razlogom je jedna od omiljenih lica u javnom svetu.

 

Jelena uvek ima nešto originalno, pa tako njena izdanja na ovom turniru se često prepričavaju, a osim frizure, ona je danas imala još jedan modni detalj koji upada u oko.

 

Jelena Đoković
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimediaž

Naime, boho ogrtač je njen današnji izbor i moramo priznati da se savršeno uklapa u letnje dane i ležerne kombinacije. Jelena definitivno zna kako da uklopi različite detalje i napravi od njih pravi primer kako jednostavnošču možete postići maksimalan efekat.

Podsetimo, na prethodnom vimbldonskom izdanju lepe Jelene, mogli smo videti i skupocenu torbu koja je omiljena brojnim svetskim zvezdama, između ostalog i latino divi Džej Lo.

 

 

makonda-tracker