(FOTO)

Ona zna kako da nosi RIMLJANKE i napravi pravi modni bum: Nina Badrić u NEODOLJIVOJ letnjoj kombinaciji

0

Nina Badrić nas već redovno oduševljava svojim osećajem za stil i kako zna da odabere efektne kombinacije u kojima se istovremeno oseća i udobno.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je pevačica koja pored svog raskošnog glasa, ima i neverovatan ukus kad je moda u pitanju, pa kod nje na profilu uvek možemo videti sjajne odevne kombinacije.

 

Kako je leto počelo i postoji hiljadu različitih načina da se obučete, naročito uveče kada haljine možete kombinovati sa bilo čim, postoje sigurni trikovi kojima ćete privući pažnju i uz malo preplanulog tena, izgledati kao boginja.

 

Tako je Nina postupila i pokupila na stotine pozitivnih komentara. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj nije sama, pa se čak cela odevna kombinacija i ne vidi do kraja, ali ono što je prikazano je sasvim dovoljno da shvatite koliko je lepo.

 

Pevačica je obukla svilenu letnju haljinu boja cigle, sa velikim prorezom sa strane i krojem koji podseća na grčke boginje, a sve je uklopila sa neverovatnim i večno modernim rimljankama koje, ukoliko nemate, morate nabaviti što pre, jer one su definitivno zaštitni znak leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina nas skoro svaki put prijatno oduševi, nekad to bude moderan trend koji prate sve svetske zvezde, nekad ono što je provereno i aktuletno decenijama, a ponekad se pevačica osmeli i oživi nešto staro iz popularnih devedesetih. Kako god, njoj sve lepo stoji, a i vi možete da ukradete poneku ideju od Badrićeve.

 

 

makonda-tracker