opa!

Mini-haljinu mladine sestre mogu obući samo NAJHRABRIJE: Kreacija Milice Dabović ističe noge i privlači pažnju

2

Ona se odlučila za kombinaciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Košarkašica Ana Dabović rekla je "da" vaterpolisti Iliji Musturu u njihovom rodnom Herceg Novom, a njena starija sestra Milica Dabović na svom društvenim mrežama neprestalno deli trenutke sa svadbe. 

 

Zanimljivo je i to da niko ne može da prestane da komentariše Miličin stajling, a sve zbog toga što se košarkašica odlučila za vrlo izazovnu i minijaturnu haljinu koju su njeni pratioci već mogli da vide prilikom jednog javnog pojavljivanja. 

 

Odlučila se za mini haljinu u teget nijansi koja je providna pri čemu se stiče utisak da je kreacija postavljena bež materijalom. Međutim nija baš na svim delovima moguće nositi haljinu bez postave ili bodija. 

 

Kreaciju su krasila i dva zlatna šnira koji su imali ulogu šlica te su tako Miličine savršene noge i zbogno telo mogli da dođu do izražaja. Na sve ovo dodala je i zlatne sandale koje su se savršeno uklopile. 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da je Milica otkrila i kako je Ana izvedena iz porodične kuće, naočigled okupljenih svatova, koji su nosili tradicionalne crnogorske kape i naglas hvalili mladinu lepotu.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

 

Anina sestra nam je dala priliku da vidimo i venčanicu, a košarkašica se očito opredelila za bajkovitu kreaciju balskog kroja. Naša sportistkinja odabrala je belu haljinu čiji gornji deo čini korset, dok se od struka širi u obliku zvona.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Tu je, naravno, i veo, a Ana je ponela na prvi pogled jednostavan i vrlo dugačak model koji pada iza kose podignute u punđu.

 

Ana Dabović i Ilija Mustur u vezi su od 2019. godine, a zajedno žive u Monpeljeu, gde igraju za lokalne klubove. Par se verio krajem prošle godine, a Ana je jednom prilikom prekršila svoje pravilo da ne priča o privatnom životu i ispričala kako je sve počelo.

 

Privuklo me je najviše to što, kada smo se videli prvi put, trebalo je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bismo i duže da nije morao da ide na trening (smeh). Bilo mi je zabavno, a imali smo mnogo zajedničkih tema, što je i normalno jer smo odrasli u istom gradu — istakla je Ana.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker