savršena

Ponovo je pokazala da je NAJSTILIZOVANIJA princeza: Šarlin održala MODNU LEKCIJU

0

Ponela je raskošnu zelenu haljinu koju samo ona može da iznese na takav način.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka i njen suprug princ Albert II prisustvovali su ceremoniji otvaranja 61. televizijskog festivala u Monte Karlu. Ovo je bila još jedna u nizu prilika da ona demonstrira svoj neverovatan stil. 

 

Ona se pojavila u zelenoj raskošnoj haljini koja odiše glamurom i elegancijom, a kako mnogi komentaršu ona je svojom kombinacijom dosta podsetila na svoju svekrvu legendarnu Grejs Keli.

 

 

Ona je svojevremeno bila jedna od najbolje obučenih žena na svetu, a čini se da je i Šarlin jedna od žena čij se stil kopira i renovno prati. 

 

Princeza od Monaka je odlučila da obuče vrlo zanimljivu zelenu haljinu na jedno rame koja je savršeno stajala na njenu kratku frizuru i izvajanu figuru.

 

 

Na ovu toaletu je dodala i zlatni nakit koji se odlično uklopio uz nijansu njene haljine, pa su minđuše i narukvice zajedno sa sandalama napravile jednu odličnu celinu. 

 

Podsetimo da je Šarlin od 2011. u braku sa princom od Monaka sa kojima ima blizance Gabrijelu i Žaka, bila je duže vreme odsutna sa javne scene zbog zdravstvenih problema. Navodno je sa suprugom potpisala ugovor prema kojem će za obavljanje službenih dužnosti dobiti oko 12 miliona evra.

 

 

makonda-tracker