(video)

Poznata modna kuća INSPIRISANA slavnom Srpkinjom: Ona je naša NAJPLAĆENIJA manekenka, a ZASENILA je čak i Belu Hadid

1

Nataša Vojnović je najuspešnija srpska manekenka koja već više od dve decenije niže neverovatne uspehe u svetu modelinga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nataša Vojnović se našla na vrhu liste modne industrije, društvo joj prave Bela Hadid, Amber Valet, Adut Akeč, a sve to zahvaljujući svom trudu i harizmi koju poseduje.

 

Manekenka je gradila svoju karijeru bez skandala, a njena autetnična lepota je mnoge oduševila. Nataša se sada našla u desetominutnom modnom filmu u kom je predstavljena kolekcija proleće/leto 2022. modne kuće Mugler.

 

Ova modna kuća već dugp neguje određeni modni izraz, pa su tako korseti, uski krojevi i bodiji zaštitni znak ovog brenda.

Nataša je prešla dug i težak put od detinjstva do zavidne karijere, a jednom prilikom je o tome i govorila.

 

- Svakodnevno sve više shvatam kakav uticaj je imao rat u Bosni i Hercegovini 1992. Živela sam u jednom gradiću u Bosni, bila sam devojčica u centru pažnje (volim da budem u centru pažnje). Kada sam imala 12 godina roditelji su mi rekli da ćemo se preseliti u Beograd zbog bezbednosti - kraj detinjstva. Tata je bio vojno lice, umro je tokom sukoba i tako sam dobila jasnu ideju: što pre napustiti Srbiju (a moda mi je to omogućila). Bilo je mafije, bez ikakvih pravila, ako si bila divlja, ostanak bi bio opasan. Njujork, gde sada živim mi je savršen. Amerikanci su puni pravila, zabrana! Znaš kako zovu Balkan? Zemlja krvi i meda - rekla je manekenka u jednom intervjuu.

Podsetimo, Nataša je posle sedam godina ljubavi i velike borbe, dobila ćerkicu Goru sa Beograđaninom Miljanom Boškovićem.

 

 

makonda-tracker