i udobnost i šik izgled

Stvara iluziju struka i tako je ženstvena! Ana Ivanović je pronašla NAJLEPŠU letnju haljinu koju smo videli ove godine

0

Izrezi su potpuno zavladali modnom scenom, a naša Ana Ivanović Švajnštajger iznova ih nosi sa svoj način — suptilno, odmereno i damski!

foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom ovih dana je boravila u sunčanom Parizu, gde je održan turnir Rolan Garos.


Proslavljena Srpkinja je u ovu modnu prestonicu stigla odlično raspoložena i, kao i obično, savršeno stilizovana, a jedno Anino izdanje privuklo je najviše pažnje.

 

Naša teniserka navijala je na ženskom finalu, u kom su nastupile njene mlađe koleginice Iga Švjontek i Koko Gof, a odlučila se za vrlo romantičan i šik autfit.


Ana je, naime, ponela belu haljinu koja na prvi pogled izgleda kao spoj kratkog topa i duboke suknje.

 

1 / 4 Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia


Zapravo je reč o haljinici s tankim bretelama čiji gornji deo čini tkanina talasastog poruba, ispod kog ima upečatljive izreze, jedan od vodećih trendova protekle dve sezone.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Donji deo haljine ukrašen je efektnim cvetnim printom u žutoj i ljubičastoj boji, koji pruža vrlo romantičan prizvuk i daje posebnu notu kompletnom stajlingu.


Ana je uz ovaj neobičan komad ponela belu torbicu sa zlatnim kaišićem, dok je kosu podigla u visok rep.

 

Naša sportistkinja je, inače, i ranije pokazivala da ju je osvojio trend odeće sa izrezima na neočekivanim mestima, ali ga uvel nosi na način koji se nikako ne može povezati s vulgarnošću, što je zamka u koje su upale mnoge zaljubljenice u modu. Tako je nedavno pokazala vrlo otmeno izdanje čiji je ključni komad top s vrlo smelim, a ipak odmerenim izrezom u predelu grudi.

 

Ana Ivanović
foto: Ana Ivanović Instagram

 

 

makonda-tracker