hit ovog leta

Nosila ga je i čuvena Merlin Monro: MODERAN DETALJ koji će svakoj kombinaciji dati DOZU PREFINJENOSTI

0

Bilo da je u pitanju dnevna ili večernja frizura marama od svile je deo neizostavnog aksesora i ovog leta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka odevna kombinacija može da bude moderna i elegantna ukoliko uz nju dodate nekoliko detalja. Jedan od onih sa kojim nikad nećete pogrešiti definitivno je marama od svile.

 

Nju možete da nosite na bezbroj načina:  preklopljenu u trougao i zavezanu ispod brade, obmotanu oko glave sa mašnom, koriste se kao ukras za rep…

 

 

Ovaj modni detalj je trenutno najpoželjniji, a modni stručnjaci kažu da je svaka žena od stila mora imati, barem u jednoj boji.

 

Marama umesto gumice za kosu

 

Marama kao traka za kosu jedan je od trendova koji se iznova i iznova vraća svakog leta. Ovako nameštena marama ne samo da super izgleda već je i praktična jer u toplim letnjim danima drži kosu podignutu visoko.

 

Marama preklopljena u trougao

 

Ovako nameštena marama može da vam pomogne da se zaštitite od direktnog sunca, ali i da vam sakrije neuradnu kosu. Takođe, ukoliko se odlučite za neku šarenu kombinaciju ova marama može da vam pomogne da u potpunosti razbijete šarenilo i da vaša odevna kombinacija dobije potpuno drugačiji izgled.

 

 

Marama vezana oko glave 

 

Ukoliko volite trake za kosu i želite da izgledate šik i moderno traka od svile je idealna za tu priliku. Materijal sam po sebi je veoma nežan, neće oštetiti vašu kosu i daće celokupnom izgledu notu elegancije. 

 

 

Marame je na različite načine nosila i čuvena glumica Merlin Monro. Ona je uz mnoge kombinacije uklapala marame raznih boja i dezena, a mnogi je pamte kao lepoticu koja je svojevremeno bila oličenje dobrog stila.

 

 

Prošle godine marame su bile ultramoderne, a i ove sezone žene će ludeti za njima. Zato obavezno nabavite bar nekoliko komada i kombinujte ih kada god za to imate prilike. 

 

 

makonda-tracker