lako se kombinuju

Izdužuju noge i zrače ELEGANCIJOM: Nina Badrić bar 5 godina nosi predivne sandale za posebne prilike

4

Popularna pevačica Nina Badrić ne štedi kada je moda u pitanju, a njen stil je vrlo elegantan i ujedno praktičan, pa ne čudi što je pronašla baš takve sandale i godinama ne odustaje od njih

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić može da se pohvali odevnim komadima i obućom najprestižnijih svetskih brendova, kao i predmetima s potpisom regionalnih kreatora, a nije joj retkost da više puta nosi nešto što ju je oduševilo.


Upravo su takve stajliš sandale britanske dizajnerke Sofije Vebster, u kojima je Nina nedavno nastupila u Kaštel Sućurcu.

 

U pitanju je model Raye, boje roze zlata, s platformom i visokim štiklama visokim 13,5 centimetara, koje pružaju stabilnost jer su deblje i gotovo blok dizajna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Jednostavne i vrlo šik sandale imaju po jedan zlatan kaiš oko članka, mašnu na zadnjoj strani i rezervisane su za najsvečanije prilike, a Nina ih je ovog puta ponela sa sako-haljinom efektne žute boje.

 


Međutim, one i te kako mogu da nose na različite načine, što nam je pevačica pokazala kada ih je prvi put obula — 2017. godine, na dodeli nagrada Cesarica, kada je nagrađena za hit godine. Nina je tada interesantan model sandala kombinovala sa crnim toaletom midi dužine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovaj šik model savršen je ako želite da dodate svojoj figuri koji centimetar, kao i ako želite da vizuelno izdužite noge, a kao što je Nina i pokazala, mogu se kombinovati i s kraćom i sa midi suknjom.

 

 

 

makonda-tracker