jeftina i praktična

Može i sa espadrilama i sa patikama! Dženifer Lopez ima JEDINU HALJINU koja vam treba do oktobra

0

Ova haljina može se kupiti gotovo na svakom koraku, a vrlo je praktična u toplijim mesecima

foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Latinoamerička zvezda Dženifer Lopez gotovo da ne pravi greške kada je moga u pitanju, a prolećna sezona pruža joj mnogo mogućnosti za kombinovanje i poigravanje stilovima.


Nakon poslovnih obaveza, Džej Lo ponovo uživa u Los Anđelesu i slobodnom vremenu sa svojim starim-novim verenikom Benom Aflekom, s kojim se sprema za useljenje u novu zajedničku vilu koju su pazarili.


Lopezovu tako proteklih dana viđamo u vrlo ležernim odevnim kombinacijama, savršenim za svaki dan i šetnju, a takvo je i najnovije izdanje.

 

Pevačica i glumica viđena je sa ćerkom Eme tokom šopinga, dok je izlazila iz losanđeleske prodavnice Jet Rag, poznate po vintidž komadima. Za ovu priliku, odabrala je jednostavnu letnju haljinu inspirisanu spavaćicama. U pitanju je komad midi dužine s bretelama i šitkom, vrlo komotan i od pamuka. Džej Lo se odlučila za proverenu belu belu, što čini ovu haljinu vrlo zgodnom za šetnju preko dana po toplim danima.

 

1 / 9 Foto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Slične modele moguće je nositi u maltene svakoj kombinaciji — s baletankama, sandalama, štiklama, pa čak i s patikama. Dženifer je rešila da kombinuje jednostavnu haljinicu sa espadrilama podignute pete, parom obuće brenda Gucci koji je ukrašen kristalima.


Uz to je ponela i Dior Book Tote torbu, kojih ima u više varijanti, a ovog puta se odlučila za model ukrašen raznobojnim cvetnim dezenom. Uz to je nosila i ružičaste naočre za sunce brenda Celine, dok je kosu podigla u visoku punđu.

 

 

 

makonda-tracker