da li će joj stručnjaci sada oprostiti?

Da li ovo može da popravi utisak? Kajli Džener posle MODNE KATASTROFE obukla OVU kreaciju

0

Ona je izabrala kombinaciju koju ovog puta niko ne može kritikovati. 

foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Milijarderka Kajli Džener pojavila se u Njujorku na Met gali, tradicionalnom skupu koji se smatra najglamuroznijim modnim događajem na planeti i okuplja najznačajnija imena iz sveta zabave, mode, biznisa, sporta i politike.

 


Organizator gala večeri koje se održava u njujorškom Muzeju Metropoliten je modni magazin Vogue, a svake godine Met gala ima temu u skladu s kojom se oblače zvanice. Ove godine, tema je bila Gilded Glamour, odnosno američko "pozlaćeno doba", pre svega u kontekstu prosperiteta i uspeha, u znak otvaranja nove izložbe "U Americi: Antologija mode".

 

Dženerova je jedna možda od nauspešnijih žena na svetu, pa tako ima priliku da sarađuje sa brojim poznatim dizajnerima i stilistima, ali se čini da je ovoga puta omanula. 

 

1 / 4 Foto: DNPhotography/ABACA/Profimedia


Kajli je na Met galu stigla u belom od glave do pete, u venčanici modne kuće Off-White. U pitanju je kreacija klasičnog balskog kroja koja ima belu poluprovidnu tkaninu s kratkim rukavima preko jednostavnog korseta. Kajli je na glavi nosila okrenut kačket za koji su prišiveni mrežasti veo i ukras u obliku cveća, a mnogi kažu da je ovo najveća modna katastrofa ovogodišnje Met gale.

 

Međutim za žurku koja se organizuje posle ovog događaja ona je odlučila da ponese vrlo zanimljiv autfit, koji ovoga puta ne može biti okarakterisan kao "modna katastrofa". 

 

 

Inspiracija za ovu toaletu je sigurno bila kreacija koju je nosila na Met gali, pa kreaciju potpisuje ista modna kuća - Off-White. Odlučila se za dugu haljinu koja  je kreirana uz pomoć najfinije svile koja je pratila njenu liniju tela, dok je gornji deo ove kracije dizajniran tako da joj korset savršeno naglašava struk, a deo koji je kreiran od zanimljivog materijala na grudima savršeno ističe njen dekolte. 

 

Uz sve ovo ukombinovala je i zanimljiv detalj od tila koji je imao fonkciju rukavica na koje je dodala i zanimljivo prstenje. 

 

Kako vam se dopada ovaj njen stajling?

 

 

makonda-tracker