šta vi mislite?

Stiže leto, a i letnji autfiti: Milena Radulović u kombinaciji koja se nosi samo SUNČANIM danima

3

Glumica je odlučila da obuče pastelne komade koji su kao stvoreni za dnevne izlaske na kafu ili sladoled. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović podelila je na svom Instagram profilu fotografije u zanimljivoj kombinaciji koja je odličan izbor za šetnju po sunčanom danu. 

 

Ona je izabrala da obuče vrlo interesantne komade koji su pastelnih nijansi, odnosno u zelenoj i roze boji. Naime, donji deo garderobe se nije ni video, nego se nazirao svetlo roze komad, ali šta god da izaberete bilo da je to kraća suknjica, duža suknja, ili pantalone u toj nijansi odlično će vam se slagati uz košulju i sako koje je ona obukla. 

 

 

Radulovićeva je nosila belu košulju koji je malo otkopčala kako bi u fokus došla njena ogrlica koja je bila u sličnoj nijansi kao i njen sako, ali na sebi je imala i zlatne detalje. 

 

Dominantan komad bio je upravo gorepomenuti zelenkasti sako koji je izneo celu kombinaciju. Jedan trik dao je posebnu dimenziju njenom autfitu, a to su zavrnuti rukavi sakoa ispod kojih je virila košulja. 

 

Zanimljivi su bili i detalji koje je ona dodala uz ovu kombinaciju, a to su naočare kojima je pokupila kosu, ali tu je i srebrni sat kao i u osnovi crna torba koja na sebi ima crvenkaste i zelene nijanse. 

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker