ODIŠE ELEGANCIJOM

Svedeno, a mami SVE POGLEDE! Amal Kluni ima NAJLEPŠU haljinu sa steznikom koja VAJA FIGURU

0

Poznata advokatica ovih dana uživa u prolećnim danima u Njujorku, a stilom pokazuje da je pažljivo planirala svako svoje izdanje

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon mnogo vremena, njujorški paparaci konačno imaju priliku da svakodnevno viđaju Amal Kluni, advokaticu specijalizovanu za ljudska prava i suprugu glumca Džordža Klunija.


Amal je, nakon dužeg perioda izolacije i uživanja u miru s porodicom, ponovo u Njujorku zbog obaveza u Ujedinjenim nacijama, a društvo joj pravi majka Barija Alamudin. Ona je s njom više puta viđena prilikom izlazaka na ručak i večeru, a pre nekoliko dana odabrala je modno izdanje koje je odmah preplavilo modne portale.

 

Amal je za jedan izlazak u restoran odabrala crvenu haljinu brenda Sukeina, i to model iz kolekcije za jesen i zimu 2022. godine.

 

1 / 6 Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

U pitanju je kreacija crvene boje, s ugrađenim steznikom, čiji je gornji deo providan, s umetnutom tkaninom u boji kože. Haljina je sečena u struku, pada nešto ispod kolena, a njen donji deo krasi upečatljiv končani vez, dok s kukova vise crvene tračice.


Amal je uz to ponela srebrne salonke s providnim delovima, srebrnu minijaturnu tašnicu i crveni ruž, dok je kosu pustila da pada u talasima.


 

 

makonda-tracker