jednostavno — ume!

Štikle i farmerke mogu i OVAKO! Šik stajling kojim je Amal Kluni podsetila ko je MODNA ČAROBNICA u mešanju stilova

1

Svaka njena odevna varijanta svojevrsna je modna inspiracija

foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni su veći deo pandemije virusa korona proveli izolovani od sveta kako bi zaštitili svog sina Aleksandera, koji boluje od astme.


Ipak, kako se situacija s kovidom smiruje, tako se polako Klunije vraćaju svojim obavezama, kojih ima napretek! Posebno važan posao obavlja Amal, advokatica specijalizovana za ljudska prava, koj je ovih dana ponovo u Njujorku zbog sastanaka u sedištu Ujedinjenih nacija.

 

Ona na Velikoj jabuci boravi u društvu svoje majke Barije Alamudin, a foto-reporteri su ih spazili prilikom jednog izlaska na večeru.


Za ovu priliku, Amal je rešila da spoji udobnost i eleganciju, pa ponela nesvakidašnji spoj koji izgleda vrlo upečatljivo. Advokatica je odabrala farmerke brenda RE/DONE, i to model nazvan Stove Pipe, koji krasi klasičan dizajn. U pitanju je jednostavan model pantalona od teksasa s ravnim nogavicama i ne preterano tamne nijanse. Ipak, kako je u pitanju Amal Kluni, to nisu bilo kakve farmerke, već verzija s neporubljenim nogavicama, koje daju pomalo nemaran i vrlo ležeran izgled.

 

1 / 6 Foto: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Iako je uobičajeno videti ove pantalone s patikama ili, eventualno, baletankama, gospođa Kluni rešila je da ih kombinuje sa salonkama kuće Gianvito Rossi. Opredelila se za model s transparentnim delovima i metalik sjajem, što je izgledalo vrlo šik uz svetlucavi top i elegantan crni sako.

 

 

 

makonda-tracker