Učimo od najboljih

Za (skoro) svaku priliku, uz svaku obuću: Ovo su NAJPOPULARNIJE PANTALONE 2022, a Alesandra Ambrozio ih nosi BEZ GREŠKE

2

Kažu da mogu da se nose maltene kako god poželite, ali brazilska lepotica zna najbolji način

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izrezi su najavljivani kao glavni trend jeseni 2021. godine, ali su dizajneri u kolekcijama za proleće 2022. predstavili mnoštvo komada koje krase upravo i oni i sada je jasno — izrezi na neočekivanim mestima su definitivno it motiv u ovom trenutku!


Rupičasta odeća odavno više nije rezervisana samo za buntovne tinejdžere, a sada se koristi i da na suptilan (ili manje suptilan) način istakne seksepil.

 

Haljine sa izrezima apsolutni su hit proteklih godinu dana, baš kao i neobično sečeni topovi, ali ništa ne može da se upotredi s pomamom koju su izazvale ovakve pantalone.


Najzapaženije su bile one sa izrezima u predelu karlice kojima je očarana Bela Hadid, ali vremenom su se izdvojile pantalone s minijaturnim i jedva primetnim sečenjem u predelu kukova.


Upravo je takav model u kom je pre nekoliko dana viđena manekenka Alesandra Ambrozio. Ona je tokom jedne šetnje fotografisana u pantalonama brenda Superdown, dubokom komadu širokih nogavica koje su prikladne za svečane prilike i nošenje s visokim štiklama, ali i za vrlo ležeran stil.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Brazilska lepotica odlučila je da ponese neobične pantalone na ovaj drugi način, pa ih je kombinovala s kratkim topom s bretelama i ravnim otvorenim papučama.

 

Alesandra je od glave do pete bila u neutralnim tonovima, što je uvek odličan street style izbor u prolećnim i letnjim mesecima. Ona se, kao i većina poznatih devojaka koje viđamo u sličnim pantalonama, opredelila za kropovani gornji deo odeće, što se preporučuje kao najbolji način za nošenje ovakvih komada.

 

 

makonda-tracker