wow

U ženskoj odeći, a — MUŽEVNO! Miljenik devojaka BACIO SVE U TRANS kad je zakoračio na crveni tepih

0


Odavno je poznati da mladi glumac ne pristaje na konvencionalno i već viđeno kad je stil u pitanju, ali sada je još malo pomerio granicu

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumac Timoti Šalame (25) briljira u svakoj svojoj filmskoj ulozi, ali i kada se pred njega stavi ne baš lak zadatak da ostavi utisak na crvenom tepihu.


Mladi glumac ne libi se eksperimentisanja, kao ni koketiranja sa ženskom modom, a do sad nam je pokazao bezbroj odevnih kombinacija koje bi mogle da deluju pomalo kontroverzno nekoliko godina ranije.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ipak, on uspeva da ih iznese s neverovatnim samopouzdanjem i rado rizikuje, a tako je bilo i na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

 

Zvezda "Dine" Timoti Šalame prošetao je crvenim tepihom ispred Dolbi teatra pre 94. dodele nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka u još jednoj avangardnoj odevnoj varijanti, a inspiraciju je potražio — na reviji ženske odeće!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Šalame je odabrao strukirani sako koji naglašava ramena, crne je boje i prekriven šljokicama, a u pitanju je kreacija modne kuće Louis Vuitton, čiji dizajn potpisuje Nikola Geskjer, kreativni direktor ovog brenda. Vrlo atraktivan blejzer ima rukave koji se završavaju čipkom, predstavljen je u kolekciji za proleće 2022. godine, a reč je o još jednom klasičnom komadu koji ne poznaje sezonu, modnu eru i, kako vidimo, pol. Da bude još zanimljivije, Šalame je poneo sako na golo telo.


Glumac je uz to poneo crne pantalone, kožne crne duboke cipele i efektno prstenje i ogrlicu, a kosa mu je bila, uobičajeno, razbarušena.

 

"Nema košulje, nema problema", "Muškarci treba da nam upute izvinjenje što nisu Timoti Šalame", "Timoti Šalame je obukao ženski sako i ja sam prestala da dišem"... neki su komentara raspomamljenih obožavateljki.

 

 


 

makonda-tracker