isprobate

Sve komade SIGURNO imate u ormaru: 3 autfita Milice Pavlović koje lako možete iskopirati i zadiviti sve

2

Pevačica često svoje odevne kombinacije deli na društvenim mrežama, pa tako svi mogu videti i komentarisati njene kombinacije, ali ima i onih koje su odličan izbor da se ponesu van scene.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Milica Pavlović na svom Instagram profilu deli fotografije svojih stajlinga, najčešće sa nastupa ili sa nekih događaja koji zahtevaju kostime, izazovnije odevanje. 

 

 

Međutim, pored tih fotografija i kombinacija pevačica deli i svoje kombinacije koje bira da ponese u varijantama koji nisu namenjeni za scenu. To podrazumeva kombinacije koje ona bira za odlazak, na ručak, kafu i slično. 

 

Pogledajte 3 kombinacije Pavlovićeve koje i vi sigurno možete iskoripari: 

 

1. Ležerna kombinacija koja podrazumeva trenerku i duks u istom dezenu, tj. komplet koji daje lagan i prijatan osećaj onima koji žele da odu na jutarnju kafu, druženje sa prjateljima, a da u isto vreme ne žele da nose komade koji će vas stezati i opterećivati. Njen komplet potpisuje jedna domaća dizajnerka. 

2. Ukoliko želite da izgledate sređeno, a dovoljno konforno u isto vreme ne previše izazovno pevačica ima odličan savet za vas. Ukombinujte crnu majicu sa sakoom u istoj nijansi i sve to "razbijte" suknjom od animal printa koji će dati posebnu dimenziju vašem stajlingu. Dodajte i crne papuče koje će se odlično uklopiti u vašu kombinaciju. 

3. Kratki teksas šorts, duga lagana košulja, crvena majica i nanule su savršen izbor za autfit koji možete poneti kada dođu vreli letnji dani. Tako da ovu kombinaciju možete odvojiti u vašem ormaru i kada vam se ukaže prva povoljna situacija - iskoristite je. 

 

makonda-tracker