da li se vama dopada?

Braon nijansa DOMINIRA, a i ona: Džejla Ramović u sofisticiranom autfitu koji svakome dobro stoji

0

Pevačica je izabrala 3 komada u zanimljivoj nijansi koja je ponela celu kombinaciju, ali su i ostali detalji doprineli njenom izgledu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Džejla Ramović podelila je na svom Instagram profilu fotografiju svog stajlinga i oduševila što se može videti i po komentarima ispod njene objave. 

 

Ona je za ovu priliku odabrala da se obuče svedeno i da u isto vreme izgleda glamurozno što je svojim odevnim komadima uspela i da postigne. 

 

Odlučila je da obuče tri komada koji su bili u istoj nijansi. Najpre bile su tu pantalone na ivicu koje su bile malo šire i kraće te su joj savšreno isticale noge. 

 

Nosila je i cipele na špic koje su isto u braonkastoj nijansi koje su na sebi imale zanimljive detalje na sebi. Ovakav model obuće dosta podseća na popularne cipele dizajnerske kuće Valentino. 

 

Treći komad koji je bio u sličnoj nijansi kao pantalone i štikle bila je njena torba za zlatkastim lancem, koji se odlično slagao uz njenu ogrlicu oko vrata. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Uz sve to je odlično ukombinovala i beli sako koji je nagrnula preko ramena i koji joj je savršeno upotpunio ovu kombianciju. 

 

Zanimljiva je bila i njena kosa koju je uzlomila na krajevima, a od šminke je izabrala upečatljiv crni ajlajner. 

 

Celi autfit upotpunila je decentim minđušama. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker