kako vam se čini?

Influenserke su LUDE BAŠ ZA OVIM MODELOM: Sako Slobode Mićalović koji ističe vitku figuru

1

Glumica se na jednoj konferenciji za medije pojavila u autfitu koji je učinio to da svi pogledi budu uprti u nju, jer je isticao svu sofisticiranost koju je nosila sa sobom.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumca Sloboda Mićalović pojavila se u Kombank dvorani na konferencija za medije koja je organizovana zbog jednog filma koji će biti prikazan u okviru programa FEST Fokus 50. izdanja FEST-a. 

 

 

Međutim, ono što je ostavilo veliki utisak na jeste njen stajling koji je ona odlučila da za tu priliku ponese. Jedan detalj posebno je bio upečatljiv...

 

Nosila je borodo plišani sako koji je zaprao bio taj komad koji je je sve poglede usmeravao ka njoj. Nijansa ovog komada bila je dobra jer je donela neku novu dimenziju rolci i pantalonama koji su u crnoj boji. 

 

 

Odlučila se upravo za sako koji nije deo kolekcija predimenzionirane garederobe koja je vrlo popularna u poslednje vreme, nego je on pratio njenu figuru i isticao seksepil i zavidnu linuju. 

 

Zanimljive su bile njene naramenice koje su dodatno isticale njen rameni pojas i tako dale sofisticiranost njenoj figuri. Takođe, decentna šminka i frizura na takođe svedene komade ispod sakoa odlično su doprinosile poslovnoj kombinaciji kakvu je ona definitivno odlučno ponela. 

 

Kako vam se dopada njen stajling?

1 / 3 Foto: M.M./ATAImages

 

 

makonda-tracker