nižu se komplimenti

Obično je viđamo u kućnom izdanju, ali... Dženifer Garner se vratila na crveni tepih i izgleda KAO MILION DOLARA

1

Navikli smo da glumicu Dženifer Garner viđamo na paparaco fotogafijama koje nastaju dok obavlja svakodnevne obaveze, ali ona i te kako ume da zasija u retkim prilikama kada se pojavi na crvenom tepihu.

foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Garner (49) proteklih godina svrstala se u kraljice uličnog i svakodnevnog stila. Obično je viđamo u trendi farmerkama, džemperima i patikama i nepogrešivo bira upečatljive kombinacije koje joj omogućavaju da izgleda vrlo lepo dok joj je istovremeno udobno i prijatno.

 

Zbog toga ponekad zaboravimo da ona spada u holivudske zvezde koje su bez premca najbolje odevene u svečanim prilikama.

 

Tako je bilo i na premijeri filma The Adam Project, novog Netfliksovog ostvarenja u kom Dženifer igra glavnu žensku ulogu.

 

1 / 5 Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia


Garnerova je na specijalnu projekciju stigla u crnoj toaleti koju potpisuje kuća Alexandre Vauthier, i to u tzv. halter-haljini, koja otkriva ramena i kopča se oko vrata. Reč je o modelu koji prati liniju tela, suptilno naglašavajući figuru, i seže do poda, a krasi je i nešto dublji šlic s prednje strane.


Dženifer je uz to ponela crne zavorene sandale sa svetlucavim kaišićem, a posebnu pažnju je posvetila nakitu, pa je nosila dijamantske viseće minđuše i upečatljivu narukvicu. Glumica je podigla kosu u labavu punđu i, kao i obično, opredelila se za prirodniju šminku, a kakav je utisak ostavila pokazuju komentari njenih fanova.


"Ona izgleda prelepo i presrećno, drago mi je zbog nje", "Žena jednostavno sija", "Uvek je umela da se obuče u skladu s prilikom i svojim godinama", "Divim se Džen, od svakodnevne odeće do svečanih stajlinga, uvek izgleda besprekorno"... neki su od komentara.

 


 

makonda-tracker