zavrteće vam se u glavi

Satovi vredni kao STAN U BEOGRADU: Poznate dame nose skupocene aksesoare — među njima Jelena Đoković, Ana Ivanović...

3

Domaće javne ličnosti, vole da svoje autfite upotpune detaljima koji će ili dodatno skrenuti pažnju na njihove kombinacije, ili će biti decentni komadi koji će se sijati svedeno i tako davati posebnu notu njihovom izgledu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Domaće poznate dame, ako je suditi po Instagram objavama jednog profila na pomenutoj društvenoj mreži, one ponekad umeju poneti skupocene ručne satove koji su, ako je suditi po njihovom izgledu savršen detalj koji daje pravu notu njihovom autfitu. 

 

 

Među poznatim damama izdvojili smo bivšu teniserku Anu Ivanović koja je ujedno i zaštitno lice brenda satova "Releks". Ona se često pojavljuje u javnosti sa ovim luksuznim satovima, te je često predmet komentarisanja koliko koštaju njeni aksesoari. Na jednoj od fotografija na Instagramu bivša teniserka nosi "Roleks" Daytonu koja na tržištu košta oko 20.000 evra. 

 

— Ana Ivanović zaštitno je lice brenda Rolex. Od svih ženskih modela ona se davno odlučila za jednu Daytonu. Kao što vidite na njenoj ruci se nalazi čelična Cosmograph Daytona referentne oznake 116520. Ovaj model nije u proizvodnji otkako su izašle Daytone sa keramičkim prstenom — piše na profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Takođe, među poznatim damama koje nose skupocene satove našla se i supruga najboljeg tenisera sveta Jelena Đoković koja na ovoj fotografiji nosi zlatko-beli sat sa interesantnim detaljima koji dodatno krase ovaj sat. Podsetimo, da je Novak bio zaštitno lice brenda Seiko, koji sat Jelena nosi i ima vrednost oko 47.000 evra.

 

— Supruga najboljeg tenisera svih vremena nosi Audemars Piguet Royal Oak Offshore u roze zlatu prečnika 37mm. Ovaj ženski model iz Offshore serije poseduje gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta. Cifer je takođe bele boje i u pitanju je “mega tapiserija” stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

Mešu damama koje nose skupocene satove našla se ćerka Mila Kitića i Marte Savić i pevačica Elena Kitić koja je nosila sat u zlatkastoj nijansi koji je imao svetleće detalje, ali nije imao dijamantski prsten kako se navodi u opisu ovog profila. 

 

Elena Kitić na slici nosi zlatni Audemars Piguet. U pitanju je flagship model Royal Oak referentne oznake 15400OR u roze zlatu.

 

Za nešto jeftinije modele, ali isto tako upečatljive odlučile su se teniserka Olga Danilović i glumica Milena Radulović koje su nosile dosta zanimljive satove u srebrnoj nijansi koji su se odlično uklapali u uz njihov karakter. 

 

Glumica se odlučila za Kartije sat, čija je salonska cena oko 6.000 evra:

 

— Srpska glumica Milena Radulović obožava svoj Ballon Bleu i veoma često ga nosi u javnosti, na premijerama filmova, intervjuima i dodelama nagrada. U pitanju je 36mm veliki čelični Cartier ovalnog kućišta sa “skrivenom” krunicom. Ovaj sat ima predivan teksturni brojčanik i pokreće ga automatski mehanizam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

Dok je teniserka nosila u osnovi srebrni sat sa teget nijansom koji vredi oko 3.00 evra. 

 

— Olga se odlučila za najnoviju žensku verziju modela Aquaracer sa plavim talasastim teksturnim ciferom na kojem se nalazi osam dijamanata. Prečnik sata je 36mm, bezel je napravljen od plave keramike. Na sve to treba dodati da ovaj sat pokreće automatski mehanizam sa funkcijom datuma! Vodonepropusnost je 300m jer ovo je u osnovi ronilački sat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker