da li se vama dopada?

Dominira crvena boja, a on uklopio jedan detalj uz njen stajling: Rijana i Asap Roki održali modnu lekciju svima

0

Njih dvoje su se pojavili na jednom događaju i tom prilikom napravili veliko iznenađenje za sve prisutne. Međutim, niko nije ostao imun na kombinacije koje su oni tom prilikom obukli. 

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Pevačica Rijana i njen partner Asap Roki napravili su jedan veoma značajan gest za sve koji su bili na otvaranju prodavnice pevačicinog brenda u Los Anđelesu.

 

Jedna boja dominiarala je u oba stajlinga, a to je bila crvena. Muzička zvezda sa Barbadosa došla je u crvenom kožnom mantilu sa jednim detaljem koji daje posebnu dimenziju komplenom doživljaju autfita, a to je kapa koja je sastavni deo ovog komada. 

 

 

Ovakva kreacija u ovoj upečatljivoj nijansi je savšreno pristajala pevačici istakla je njene noge, a ujedno je na zanimljiv način padalo preko njenog trudničkog stomaka. Uz sve je kombinovala i crvene sandale. 

 

 

Međutim, zanimljivo je i to da je reper takođe svoje cipele uklopio uz nijansu koja je bila vodeća u njenoj kombinaciji, iako je siva dominirala u njegovom autfitu. Ispod sivog odela nosio je belu košulju koja je dodatno naglasila sofisticiranost njegovog izgleda. 

 

Siva boja pravila je kontrast njenom mantilu i tako doprinela celokupnom izbalansiranom modnom doživljaju ovog poznatog para.

 

 

Podsetimo na trenutak kada su njih dvoje šetali ulicama Njujorka, odnosno u Harlemu gde je reper odrastao. Tamo su ih uslikali papraci i tada je pevačica prvi put pokazala svoj stomak. 

 

Njen tadašnji autfit i dalje se komentariše. Nosila je dugu roze Chanel by Karl Lagerfeld jaknu koju je zakopčala na grudima, dok ju je raskopčala na donjem delu, gde se video njen stomak. Zanimljivo je to da jakna na nekim sajtovima doseže do cene od 10.000 evra.

 

Dodala je i zlatni nakit koji je dodatno ukrasio celu kombinaciju, ali je na sve odlučila da ukombinuje i šire pantalone od svetlog teksasa koji je bio izcepan na nekim delovima. Nakit na njenim pantalonama bio je takođe Chanel.

 

makonda-tracker