otmenost za desetku

Jedan detalj menja kompletan utisak: Naizgled dosadna haljina koju je Kejt Midlton pretvorila u ženstven komad

0

Iako spada u najbolje odevene žene sveta, stil vojvotkinje od Kembridža obično se smatra nešto konzervativnijim i svedenijim jer ona mora da se povinuje strogim pravilima života u britanskoj kraljevskoj porodici

foto: Chris Jackson/WPA/Shutterstock Editorial/Profimedia
foto: Chris Jackson/WPA/Shutterstock Editorial/Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton posetila je juče u Londonu prostorije dobrotvorne organizacije "Prinčeva fondacija", na čijem je čelu njen svekar princ Čarls, i to u njegovom i društvu njegove supruge Kamile Parker.


Ovo je bio prvi put da ovaj trio zajedno obavlja neku kraljevsku dužnost, a svi su bili odlično raspoloženi i uobičajeno elegantni, ali je Kejt ponovo pobrala najviše simpatija i ukrala najviše pažnje modne javnosti.

 

Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku jednu od svojih starih haljina koje je nosila više puta, a reč je o toaleti s potpisom modne kuće Catherine Walker. U pitanju je siva haljina dugih rukava i A-kroja, koju krasi vrlo upečatljiva crna kragnica, jedan od omiljenih detalja Kejt Midlton u poslednje vreme.

 

1 / 6 Foto: Chris Jackson/WPA/Shutterstock Editorial/Profimedia


Pomenuta haljina, nazvana Josie, uska je u gornjem delu, a od kukova se širi i pada u obliku poluplisirane suknje, što joj daje volumen. Model je, uprkos tako upečatljivom donjem delu, strogo krojen i oštrih linija, a reč je o još jednom komadu u njenom garderoberu koji je nesumnjivo vanvremenski. Ovu pomalo konzervativnu haljinu Kejt je dopunila kaišem iste nijanse i crne šnale, čime je dodatno naglasila struk i svoju citku figuru, a sve je dopunila crnim čarapama i Tod's salonkama od prevrnute kože i sa blok-petom.


Ova haljina najpopularnija je u svetloplavoj varijanti i reklamira se bez kaiša, ali je Kejt pronašla sjajan i vrlo suptilan način da učini ovaj odevni predmet interesantnijim i ženstvenijim.

 


Supruga princa Vilijama ponela je uz to minijaturnu torbicu Amberley brenda Mulberry s efektom krokodilske kože, naravno crne boje, a od nakita je tu neizbežan verenički prsten sa safirima, najpoznatiji na svetu.

 


 

makonda-tracker