Neobavezni šik

Par čizama s blok-petom menja sve! Glam autfit Jovane Gavrilović koji morate da kopirate do kraja sezone

1

Vanvremenski dizajn haljine koji žene obožavaju već decenijama omogućava da se ona nosi i uz salonke i uz obuću koju viđamo u nešto ležernijim prilikama, a srpska glumica se odlučila za kaubojske čizme i sve zaokružila klasičnim blejzerom. Ako ne znate kako da se izdvojite stilom u januaru, ovo je bez sumnje sva inspiracija koja vam je potrebna!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je danas održana konferencija za medije povodom predstojeće premijere filma "Zlatni dečko", inače debitantskog ostvarenja reditelja Ognjena Jankovića, kog godinama znamo kao člana grupe Beogradski sindikat.

 

Jedna od dveju devojaka u ekipi koja stoji iza filma u kom glavnu ulogu igra mladi Denis Murić jeste Jovana Gavrilović, glumica koju smo gledali u "Radio Milevi", "Kaljavim gumama", "Mama i tata se igraju rata", "Biseru Bojane", "Žigosanima u reketu" i mnogim drugim serijama i filmovima, a još je bolje poznata pozorišnoj publici, budući da je stalna članica Ateljea 212.


Jovana nije česta gošća gradskih dešavanja, pa nemamo često priliku da pratimo njen stil, ali svaki put ostavi snažan utisak, a tako je bilo i na današnjoj pres-konferenciji, gde se pojavila u urbanoj i vrlo elegantnoj kombinaciji.


Šarmantna i uvek nasmejana glumica odabrala je za ovu priliku blago plisiranu slip haljinu, i to model koji ravnog kroja i vrlo nežne i romantične krem nijanse. Ipak, od nje je još efektniji način na koji je Jovana kombinovala ovaj elegantan komad prikladan za sve sezone. 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Slip haljine su otkako su najširu popularnost stekle devedesetih godina prošlog veka, kada su pretežno nošeni jednostavni satenski modeli s tankim bretelama, a u godinama koje su usledile predstavljene su ovakve toalete sa rukavima, plisirane, "zgužvane", ukrašene čipkom itd. Vremenom su s najsvečanijih prilika prešle i u neformalni stil, pa nije iznenađenje videti ih u dnevnim kombinacijama, a najbolje izgledaju kada se kombinuju sa street style obućom. Na sličan način razmišljala je i srpska glumica, koja je ovaj elegantan komad ponela s kaubojskim čizmama s blok-petom, apsolutnim hitom ove zime. Jovana je, uz to, struk naglasila vrlo efektnim kožnim pojasom, dok je sve upotpunjeno crnim strukiranim sakoom klasičnog dizajna.

 

"Zlatni dečko" je priča o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Glavna uloga pripala je Denisu Muriću, kog smo obožavali u "Ničijem detetu", "Enklavi", "Tomi" i brojnim domaćim serijama, a u ostalim ulogama gledaćemo Andriju Kuzmanovića, Igora Benčinu, Petra Strugara, Ljubomira Bulajića, Alisu Radaković, Jovanu Gavrilović, Vladimira Kovačevića, Tihomira Stanića i Strahinju Blažića.


Pred premijeru filma ima jako puno nestrpljenja, straha i očekivanja, ali pre svega ima nepretencioznosti. Mislim da je to osnova da bi se ostao normalan i nešto se uradilo — priznao je režiser na konferenciji za medije.


On je dodao da je autorska i glumačka ekipa filma dala svoj maksimum i "otišla preko budžetskih, intelektualnih i energetskih okvira".

 

 

makonda-tracker