romantično izdanje

Praznična modna bajka — na njen način! Dženifer Garner očarala Ameriku jednom od najlepših haljina iz "Seksa i grada"

0

Obično je viđamo u trenerkama i odeći za svaki dan dok paparaci kruže oko njene porodične kuće u Los Anđelesu, ali kada želi da ostavi utisak Dženifer Garner ne ume da omane!

foto: Instagram, Genevieve Herr
foto: Instagram, Genevieve Herr

Holivudska glumica Dženifer Garner (49) spada u poznate dame koje ne staju na crveni tepih bez preke potrebe — videćete je superelegantnu obično kada promoviše novi film, ide na dodelu filmskih nagrada i sl. Budući da spada u najfotografisanije žene sveta, paparaci nam obično nude fotografije čuvene lepotice u kućnom izdanju i udobnoj odeći koju Dženifer nosi dok obavlja svakodnevne obaveze oko svoje troje dece, ali kada prilika zahteva ona jednostavno briljira!

 

Takva prilika bila je proslava božićnih i novogodišnjih praznika u Beloj kući, prvi put otkad je na čelu Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden, a Dženifer Garner našla se u ulozi domaćice.

 


Glumica koju smo zavoleli početkom dvehiljaditih zahvaljujući njenoj ulozi u seriji Alias pojavila se u veličanstvenoj haljini do kolena koju su vatrene obožavateljke serije "Seks i grad" odmah prepoznale — u pitanju je jedan od modnih dragulja iz ove kultne serije. Dženifer se, naime, odlučila za model s potpisom modne kuće Oscar De La Renta čiji je gornji deo pripijen i pridržava se bretelama, ima okovratnik kvadratnog oblika, a od struka se širi u oblik zvona. Vitka figura lepe glumica dodatno je naglašena tankim pojasom u čijem se središtu nalazi svetozelena mašnica, a sve je upotpunjeno veličanstvenim satenskim salonkama brenda Roger Vivier koje krasi upečatljiv broš i za koje je Dženifer izdvojila 1.875 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @style_by_cxw


Garnerova se, u skladu s prazničnom atmosferom i prilikom, odlučila za zelenu varijantu, a u seriji "Seks i grad" glavnu junakinju Keri Bredšo (koju igra Sara Džesika Parker) videli smo u pink verziji, tokom njenog romantičnog izlaska u operu s Aleksandrom Petrovskim (Mihail Barišnjikov).

 

 

U pitanju je toaleta koju je Petrovski poklonio Keri nakon što je video koliko joj se dopala, a junakinja serije nosila ju je s kratkim crnim blejzerom i srebrnim sandalama.
 

 

makonda-tracker