Od prade do šanela

Tople, retro i trendi! Zimske čizme koje NISU za svakoga vratile su se na modnu scenu — i niste ravnodušni na njih

0

Nova sezona donela nam je i stare/nove trendove, o čijoj popularnosti svedoče i modne kombinacije influenserki sa Instagrama — među njima su i čizme koje svi dobro znamo

foto: Victoria Chudinova/Shutterstock
foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Ako ste se zapitali koje čizme su idealan izbor za početak zime, ali i kada na red stignu najhladniji dani sezone, jedan model obuće je postao predmet želja i glavni adut fashionista na društvenim mrežama. U pitanju su glomazne čizme koje ste sigurno zapazili toliko puta do sad prethodnih zima.

 

 

Mada se Moon Boot čizme uglavnom vezuju za planine, dubok sneg i dane najjače zime, zapravo, one su i sad postale  veliki hit na modnoj sceni. Prepoznatljiv "kabasti" model čizaama, inspirisan astronautskim odelom, više nijje rezervisan samo za igre na snegu.

 

 

Brojne influenserke pale su na čari ovih nadasve toplih i udobnih čizama, a kombinuju ih sa različitim odevnim komadima! Možete ih nositi uz ležerne autfite, najpre s pantalonama ili farmericama, ali neke biraju da ih uklapaju i uz mini-suknje! 

 

Italijanski Moon Boot je u saradnji s modnom kućom Chloe, kao i italijanskim brendom GCDS predstavio novu liniju čizama, a njihova (ponovna) popularnost doživela je vrtoglav rast, pa ih rado nose i slavne svetske zvezde

 

Zapravo, dovoljno govori činjenica da su svoje verzije, ali inspirisane "astronautskim" čizmama, predstavile i slavne modne kuće poput Prade Šanela!

 

 

Posebno su popularne crne i bele, ali svakako da se mogu lako kombinovati i one u šarenijim nijansama! Uklopite ih uz boju jakne ili uz boju nekog aksesoara i imate savršeno kežual i trendi stajling:

 

 

 

makonda-tracker