(foto)

Odustala od Gučija — našla idealnu zamenu: Njujorška elegancija po ukusu predivne Dakote Džonson

0

"Kraljica Gučija" na dodeli filmskih nagrada blistala je, kao i obično, punim sjajem — samo što je ovog puta Guči zamenila Šiaparelijem!

foto: Ron Adar/ M10s /SplashNews.com/Profimedia
foto: Ron Adar/ M10s /SplashNews.com/Profimedia

31. izdanje dodele filmskih nagrada Gotam u Njujorku nije moglo da prođe bez prelepe Dakote Džonson. Kako je svu pažnju ukrao rediteljski prvenac Megi Džilenhol "Izgubljena ćerka", tako je i glavna junakinja filma, Dakota Džonson, blistala posebnim sjajem na crvenom tepihu.

 

 

Ćerka Dona Džonsona i Melani Grifit bila je u društvu koleginice Kristen Stjuart, a što se stajlinga tiče, odlučila se za crnu kombinaciju sa šik zlatnim detaljima. Dakota Džonson odustala je od Guči kreacija, koje je poslednjih meseci gotovo isključivo nosila na crvenom tepihu, pa smo imali prilike da vidimo neka od maestralnih modnih izdanja.

 

Ovog puta birala je jednako glamuroznu Šiapareli haljinu, naizgled jednostavnog kroja, sasvim crnu, sa zlatnim lancem i detaljem u obliku usana na trouglastoj pločici. Ovakvi detalji veoma su šik jer ujedno zamenjuju i potrebu za nakitom oko vrata — pa se stvara dvostruko efektan utisak. Uz nju je ponela crne sandale, a elegancija i jednostavnost ovog puta su bili fenomenalno spojeni. Šiapareli haljine, inače, ove godine važile su za modne kreacije koje su obeležile 2021!

 

1 / 5 Foto: Profimedia/NDZ/StarMax

 

Nedavno je Dakota govorila o tome kako je oduvek znala da želi da glumi, a to joj je i u genima — pored toga što je ćerka slavnih roditelja, njena baka je glumica Tipi Hedren.

 

— To je sve što sam želela da radim. Čak i kad sam bila mala, žudela sam za tim. Napustila bih školu da je bilo do mene, ali roditelji su hteli da je završim, što je ironično jer sam prvu polovinu života provela putujući.

 

 

makonda-tracker