dopada li vam se?

Široke, kratke ili duge: 5 zimskih jakni koje će biti ultimativni trend ove sezone, a nose ih i Rijana i Kendal Džener

0

Zima je stigla i sa njom hladniji dani koji zahtevaju topliju garderobu kojom moramo zameniti letnju odeću u našim garderoberima. U vezi sa tim, kada izlazimo napolje i kada je minus, moramo da se dobro utopliti, te su nam jakne odlično saveznici u borbi sa niskim temperaturama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako su došle na modnu scenu bomber jakne, dizajniralie su se u različitim nijansama, odnosno od različitih materijala i dužina. Tako u skladu sa našim modnim stilom, ili našim preferencijama, a i finansijama možemo birati jakne koje će u isto vreme biti i tople, udobne, a i moderne. 

 

 

Mnoge javne ličnosti posežu za ovakvim komadima garderobe, pa smo imali prilike da nedavno vidimo manekenku Kendal Džener kako nosi kratku bomber braon jaknu, a i na nedavno održanoj Met Gali, pevačica Rijana se pojavila u kombinaciji koja je podsećala na jedan od ovakvih komada.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Rijana je i javna ličnost koja najviše pažnje privuče svojom modnim izdanjima, a posebno je upečatljiva po svojim velikim jaknama, koje mnogi fanovi šaljivo upoređuju sa jorganom

 

Međutim, jedan od komada koji je nosiv izvan njenih javnih pojavljivanja, a koji je nosila u šetnji kada su je paparaci uslikali, jeste model koji ovog puta tako dizajniran možete poneti i vi.

 

 

Pored ovog pogledajte i drugih 5 modela koji će biti trend ove sezone:

 

1. Bomber duga bež jakna koja je bez kragne, a u isto vreme se može i ustručiti. Ona je dobar izbor za one koji vole neutralne nijanse, a da nije previše ni svetla da se lako može isprljati.

 

2. Potpuno duga jakna, koja se veže, a u isto vreme ima i kapu pa će vas zaštititi od zime, a boja je dovoljno tamna ukoliko volite sivkasto-plave nijanse.

 

 

3. Kratka crna bomber lakovana jakna, je ona koja je zbog svog sjaja veoma upečatljiva iako je tamna. No, ukoliko volite ovakav dizajn, da u isto vreme i da privučete pažnju onda je ona pravi izbor za vas.

 

 

4. Uska duga jakna u zelenkastoj boji koja je ove sezone potpuni trend, može biti odličan izbor za komad koji je u isto vreme moderan, a štiti vas od zime.

 

 

5. Jaknice sa krznom koje nikada ne izlaze iz mode su model sa kojim ne možete pogrešiti.

 

 

 

makonda-tracker