PRATI TRENDOVE

Najpopularnija HALJINA sezone: Kraljica Leticija u zimskom stajlingu kojim dominira superefektni modni komad

0

Dobro je poznato da su pletene haljine najtraženiji modeli zimske sezone, a Leticija od Španije zna i kako da je ukombinuje za maksimalno efektan stajling

foto: Profimedia/shutterstock editorial
foto: Profimedia/shutterstock editorial

Španski kraljevski par kralj Felipe i kraljica Leticija pre nekoliko dana prisustvovali su proslavi 75. godišnjice rada Madridskog gradskog prevoznog preduzeća, a posetili su njihov operativni centar, smešten u jednog madridskom okrugu. Kralj i kraljica su se vozili autobusom na električni pogon, a Leticija je i za ovu priliku bila nepogrešiva.

 

 

Naime, popularna "kraljica reciklaže" i dama od stila u gotovo svakoj prilici odabrala je za ovu kraljevsku javnu dužnost haljinu koja je glavni trend sezone. U pitanju je, naravno, kombinacija starih komada koje je Leticija od Španije već nosila, ali ona je i ovog puta uspela da starom autfitu da novi duh.

 

Haljina koju sve infulenserke masovno kupuju jeste pletena haljina, jesenje-zimski komad koji nosi i Blejk Lajvli, a možete pogledati i kako se na nekoliko načina kombinuje za najefektniji utisak.

 

Leticijina pletena haljina je brenda Massimo Dutti, u plavoj boji, a uz nju je nosila crni kaput Karoline Erera, kao i visoke čizme sa štiklom Stiva Madena. Kombinacija uvek proverenih komada učinila je da Leticija izgleda perfektno, a kako je ona veliki modni poznavalac, dobro je svesna da pletena haljina ove sezone nema konkurenciju, te da je najtraženiji zimski model.

 

1 / 4 Foto: Profimedia/shutterstock editorial

 

 

makonda-tracker