smelo

Ovako nešto još niste videli! Neobičan top kojim je El Fening zasenila pola Holivuda — čak i Nikol Kidman

0

Na šestoj godišnjoj dodeli nagrada magazina InStyle, mlada glumica El Fening pojavila se na crvenom tepihu u jednom od najinteresantnijih izdanja koje smo videli ove godine

foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Nakon što je prošle godine pandemija virusa korona poremetila mnogo toga u svakodnevici, pa i svečane događaje u Holivudu, ove godine se dodela nagrada časopisa InStyle održala u punom sjaju!


Geti centar ugostio je veliki broj slavnih radi svečanog uručenja nagrada ženama poznatim u oblastima mode, filma, televizije i pop kulture, a crvenim — u ovom slučaju crnim tepihom — prošetale su neke od najvećih zvezda današnjice. Ikonom je proglašena glumica Melisa Mekarti, dizajnerom godine Majkl Kors, stilistkinjom Samanta Mekmilen...


Upravo je Mekmilenova žena koja brine o izgledu glumice El Fening, a za ovu priliku zvezda "Grdane" ponela je možda najzanimljiju odevnu kombinaciju otkad je znamo! El se opredelila za vrlo odvažan look s potpisom modne kuće Balmain čiji je ključni komad krop-top u obliku karike lanca. Reč je o dramatičnom odevnom predmetu čiji je prednji deo jedna iskrivljena karika, a oko vrata se pruža polovina druge karike. Top je zlatne boje i ukrašen je dvostrukim nizovima kristala, a uz tako upečatljiv gornji deo odeće El je bila potrebna samo još jednostavna crna maksi-suknja.

 

1 / 3 Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia


Dizajn ovog topa, inače, potpisuje Olivije Rusten, kreativni direktor Balmain-a.
Feningova je odlučila da sve ostalo na njoj bude minimalistički i jednostavno, pa je bila našminkana gotovo prirodno, kosu je pustila da pada ravno, a od nakita je ponela zlatno prstenje.

 

Slični topovi, od lanaca i ploča i u njihovom obliku, sve su popularniji proteklih godina u holivudskim krugovima, a najsnažniji utisak ostavio je neobičan top koji je jednom prilikom ponela glumica Zendaja Kolman.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Ova žena. Moja mama jednorog je stilistkinja godine. Ali Samanta Mekmilen je stilistkinja godine svaki dan. Plakala sam do sam je gledala kako dobije pažnju koju zaslužuje. Radim s njom godinama, ona je deo moje porodice. Samanta se prema svima ophodi s ljubavlju, poštovanjem i, što je najvažnije, ljubaznošću. Volim te — napisala je ponosna El na društvenim mrežama nakon dodele InStyle nagrada.
 

 

makonda-tracker