anketa

Fanovi kažu ― lepše su viđali po buvljacima: Procurele fotografije odeće koju je Kim Kardašijan dizajnirala za Fendi

0

Proteklih dana, šuškalo se da je modna kuća rijaliti zvezde SKIMS uspostavila saradnju sa čuvenim Fendijem, a potom su se čak pojavili gotovi modeli. Ako pitate čak i najvatrenije Kimine obožavateljke, bolje da se nisu sastajali.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica marketinga Kim Kardašijan Vest odlučila da je da prećuti jednu važnu vest i iznenadi fanove u pravom trenutku.

 

Naime, kako se već danima šuška, njen brend SKIMS sarađuje s modnom kućom Fendi, a odeća je već napravljena i uskoro će se naći u prodaji. Međutim, jedna asistentkinja za kupovinu iz Mančestera pokvarila je Kim planove!

 

Devojka zaposlena u robnoj kući Selfridges u ovom engleskom gradu objavila Instagram storije na kojima vidimo neke od modela, a fotografije su se ubrzo raširile društvenim mrežama. Gotovo sve fotografije su odmah uklonjene, a na Tviteru stoji obaveštenje da se to dogodilo zbog autorskih prava, zbog čega obožavaoci čuvene starlete veruju da su autentične.

 


Na njima vidimo tipičan kroj u stilu Kiminog SKIMS-a, neutralne boje i pripijene modele, a svaki komad krasi logo Fendija. Sudeći po komentarima, nije mnogo oduševljenih.


"Kako izgleda osoba koja bi nosila ovako nešto", "Lepše sam viđala po buljvacima", "Šta je ovo trebalo Fendiju", "Izgleda jeftino, a sigurno je skupo"... neki su komentara na račun odeće na fotografijama.
 

 

 

makonda-tracker