elegantna u crnom

Od frizure do čarapa ― sve je SUPERTRENDI: Penelope Kruz očarala Madrid u kultnom Šanel stajlingu

0

Glamurozna od glave do pete, Penelope Kruz stigla je u Madrid potpuno obučena u crni Šanel

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na ovogodišnjem 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji jedan od najkomentarisanijih i najhvaljenijih filmova bio je defitnitivno Madres paralelas (Paralelne majke) Pedra Almodovara, a nagradu najbolje glumice na ovom festivalu osvojila je Penelope Kruz.

 

 

Nakon velikog uspeha na venecijanskoj Mostri, stiglo je na red i predstavljanje filma u španskoj prestonici, Madridu. Ispred hotela Ric, na susretu sa novinarima i predstavnicima medija, pojavila se španska diva Penelope Kruz, i to kako do u Šanelu!

 

S obzirom na Penelopinu saradnju sa Šanelom, ona se gotovo uvek pojavljuje u njihovim kreacijama, što je i sada bio slučaj! Zapravo, čitav Penelopin stajling bio je pažljivo osmišljen, a izgledala je spektakularno.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ona je ponela crni Šanel kostim od tvida: tu je mini-suknja, kao i strukirani sako sa suptilnim detaljem u vidu resa. All black autfit Kruzova je upotpunila mrežastim čarapama, koje će biti jedan od apsolutnih hitova jesenje modne sezone. Tu su i crne salonke s vrtoglavo visokom potpeticom koje su savršeno upotpunile look. Naravno, ništa ne može proći bez Šanelove prepoznatljive torbice. Inače, Penelope se odlučila i za novu frizuru, supertrendi bob, a nema sumnje da ju je osvežio i da joj odlično pristaje.

 

Glamurozna od glave do pete!

 

 

makonda-tracker