radujete li im se ili ih ne volite?

Crvene je ponela Kjara Feranji, roze ― Jelena Karleuša: Omražen model ženske obuće vratio nam se na VELIKA MODNA VRATA

0

Ko je voleo platforme, može da se raduje ― one su glavni modni hit za kraj 2021. godine!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedno je sigurno, a to je da je i ova cela godina (i aktuelna sezona) u znaku retro trendova! Bilo da je u pitanju obuća, odeća ili tip aksesoara, trendovi koje smo odbacili ponovo su se vratili na velika vrata, što samo još jedna potvrda da je moda ciklična.

 

 

Cipele i sandale sa platformom nekada su bile izuzetno popularne, ali kasnije su ih svi zaboravili i spale su na kategoriju ne, nikako. Ako ste voleli platforme, kao, recimo, Sofija Vergara, obradovaće vas činjenice da će one biti veliki hit kraja 2021. godine.


Modna kuća Versace predstavila je novu kolekciju obuće, a modeli koji dominiraju jesu cipele sa platformom! Influenserke nisu časile časa da ponesu svoj model, a među njima svakako je italijanska superpopularna influenserka Kjara Feranji!

 

 

Nedelja mode u Milanu nije mogla proći bez nje, a posebno je bila zapažena na Versace reviji koja je birala model u crvenoj boji.

 

Zanimljivo je da je identične cipele kupila i Jelena Karleuša, ali njen model je u jarkopink nijansi.

 

Jelena Karleuša
foto: Instagram Printscreen

Nije Versace jedini, u kolekcije su ih uvrstili i Gucci, Marc Jacobs...

 

Ipak, kako ne mogu svi da priušte sebi dizajnerske komade, nema sumnje da će i nešto pristupačniji brendovi uskoro (a neki već i jesu) predstaviti svoje verzije ovog starog-novog trenda! 

 

 

makonda-tracker