kakav spoj!

Pruža ŽENSTVENOST i dozu ROMANTIKE: Košulja-haljina Kjare Feranji koju možemo da zamislimo u milion prilika

0


Čuvena italijanska influenserka trenutno je na porodičnom odmoru, ali za njen stil nema odmora ― uvek je besprekoran

foto: Instagram
foto: Instagram

Italijanska poslovna žena i influenserka Kjara Feranji ovih dana sa suprugom Fedezom, popularnim italijanskim reperom i producentom, i njihovim sinom Leonom uživa u čarima nestvarnog Amalfija.


Za istraživanje juga Italije, Kjara je pripremila veliki broj kupaćih kostima, tipično letnjeg nakita, otkačenih kombinacija za svaki dan, ali ne bi Kjara bila Kjara da nije u koferu ostavila mesta i za eleganciju!

 

Popularna influenserka podelila je na Instagramu fotogafije nastale kada je sa suprugom izašla na piće u predvečerje, a za uživanje pored morske obale i u romantici pripremila je ciklama košulju-haljinu brenda The Attico, i to kratak model nazvan Gigi. Ovo je vrlo praktičan komad koji može da se nosi i u poslovnim situacijama, i na slavljima, pa i za noćne izlaske, a infleunserka je rešila da to bude njen zavodljiv komad za veče udvoje. Reč je o mini-haljini čija cena iznosi 790 evra i koja se nosi raskopčana, pa je rezervisana za one smelije, a Kjara joj je dodala ružičaste sandale modne kuće Balenciaga kockastog vrha koje koštaju skoro koliko i haljinica.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Iako je nosila minimum šminke i prilika nije bila toliko svečana, Feranjijeva je rešila da doda malo glamura nakitom, pa je proed skupocenog prstenja nosila veseće minđuše u obliku slova V koje potpisuje Valentina Feranji i čija cena je 120 evra, ali ih je influenserka, kao dizajnerkina sestra, verovatnije dobila na poklon.


Šarene letnje narukvice, širok osmeh, čovek njenog života ― i zabavno veče za Kjaru je moglo da počne!

 

 

makonda-tracker