šik!

Princeza Dajana bi bila OČARANA! Kristen Stjuart ponela Šanelovo REMEK-DELO nenalik bilo čemu što smo do sad videli

0

Američka glumica koja je u filmu "Spenser" oživela lik pokojne princeze od Velsa spremna je za večerašnju premijeru na Mostri, a sudeći po autfitu koji je spremila za promotivno fotografisanje ― čeka nas modna poslastica!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kristen Stjuart (31) večeras će se konačno predstaviti svetu kao princeza Dajana! Nakon dugog iščekivanja, film "Spenser", u režiji Pabla Larajna, imaće svetsku premijeru na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.


Tim povodom, ekipa koja stoji iza filma danas je u La Serenisimi održala fotografisanje, a Kristen je bila na visini zadatka.

 

Glumica, koja je poznata po androginom stilu i modnoj smelosti, pojavila se u nesvakidašnjem mini-kombinezonu koji potpisuje francuska modna kuća Chanel. Reč je o verovatno najneobičnijem načinu na koji je neko do sad upotrebio tvid: ovaj komad krasi klasični dizajn po kojem su poznati Chanel blejzeri, prepoznaltjivi džepovi i dugmad, a njegov donji deo je ―mini-šorts!

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Uz ovako zanimljiv autfit nikako ne bi išle dosadne cipele, zar ne? Tako je razmišljala i Kristen, koja se pojavila u salonkama na čije su tanke štikle nanizani biseri. Šarmantna glumica, koja je i pre snimanja filma o Dajani prešla u plavuše, vezala je svoj svetao kratki bob u nizak rep, a nije krila odlično raspoloženje.

 

Ako su Kristen i Chanel odlučili ovako da nas iznenade za fotografisanje, zamislite tek kakvu su nam modnu bajku spremili za crveni tepih!


Šta mislite, da li bi se ledi Di dopala ova odevna varijanta?

 

https://glossy.espreso.co.rs/poznati/vesti/198096/zasto-su-svi-opsednuti-princezom-dajanom

makonda-tracker