i ležerno i seksi

Kako se obući za VIĐANJE S BIVŠIM? Irina Šajk uhvaćena kad se najmanje nadala — ali stilizovana za desetku!

1

Njujorška kraljica street style-a se vratila s letovanja i odmah pohitala kod bivšeg dečka, a paparaci su je pratili u stopu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk provela je neko vreme na evropskim obalama — grčkoj, italijanskoj i španskoj, a svojim fotografijama s plaže podigla je mnogo bure: dok su neki uzdisali za njom, neki su se svađali zbog Irininog celulita.


U svakom slučaju, odmoru je došao kraj i jednoj od naših omiljenih trendseterki život se vraća u uobičajen ritam, ali pre nego što se vrati uobičajenim šetnjama Njujorkom Irina je skoknula do Vita Šnabela, trgovca umetninama i vlasnika jedne njujorške galerije s kojim je ranije bila u vezi. Prelepa Ruskinja je fotografisana dok je izlazila iz zgrade u Šnabelovom vlasništvu u Vest Vilidžu, a lice je od paparaca skrivala torbicom.


Manekenka je ponovo, kako to obično biva kada je viđamo u njenim odevnim kombinacijama za svaki dan, na izuzetan način spojila udobnost s atraktivnošću. Irina se opredelila za crnu majicu s bretelama koja naglašava izvajanost njenog tela, kao i vrlo komotne vrećaste pantalone i masivne Burberry kožne sandale. Šajkova je nosila i crna naočare za sunce brenda Saint Laurent, koje su joj pomogle da se dodatno sakrije od radoznalih pogleda.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Dakle, udobno, ležerno, a vrlo atraktivno! Irina izgleda kao da se nije mnogo trudila da ostavi utisak, ali ne sumnjamo da ga je ostavila — baš kako i treba kad su u pitanju susreti s bivšima, zar ne?

 

 

makonda-tracker