(FOTO)

Najava novog trenda kad mu NIJE VREME?! Mila Kunis začudila odabirom obuće — iako je popularna svake godine

1

Lepa glumačka zvezda i supruga Eštona Kučera, glumica Mila Kunis začudila je prisutne kada je u Kanadi početkom avgusta uslikana u — čizmama!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon priče koja je izazvala oprečne komentare Holivuda i sveta, u kojoj je Mila Kunis priznala da ne kupa redovno svoju decu Vajat i Dimitrija, a da bi je podržala i koleginica Kristen Bel, stišala se prašina.

 

Mila je nastavila sa poslom, pa se posvetila snimanju filma "Luckiest Girl Alive", a set je lociran u Torontu, u Kanadi. Glumica je uslikana u pauzi snimanja u stajlingu koji je mnoge iznenadio, jer, ipak, i dalje je leto.

 

Mada su temperature u Torontu ovih dana oko 26-27 stepeni, Mila se pojavila u čizmama popularnog brenda UGG. Njih obožavaju već godinama i Evropljanke, pa i devojke i dame u Srbiji i regionu, ali samo kada je zimsko vreme!

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Popularne "agsice" definitivno nisu obuća za avgust, pa se čini da je možda Mila ovim najavila i novi trend... Ona ih je iskombinovala sa mini-suknjom s volanima i belom običnom bluzom koja ima rukave do lakta. Mila je viđena i u pravom "letnjem stajlingu", sa kratkom rolkom bez rukava, belom suknjom i japankama.

 

Ipak, jedna letnja haljina odlično će se kombinovati sa čizmama ove jeseni.

 

 

makonda-tracker