CASUAL

ZELENA HALJINA, TEKSAS JAKNA I — PATIKE: Beatris od Jorka u trudnoći BLISTA u izdanju netipičnom za princeze

0

Unuka kraljice Elizabete uskoro će doneti na svet prvo dete, a sa izabranikom uživa u šetnji Londonom kao sav običan svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Beatris od Jorka, ćerka osramoćenog princa Endrua, sa suprugom Edoardom Mapelijem Mocijem trenutno čeka prvo dete i sprema se za proslavu njihove prve godišnjice braka.


Par obično živi povučeno i ne skreće pažnju na sebe, a sada su uhvaćeni dok su uživali u ručku i šetnji u Londonu. Princeza Beatris i njen izabranik rešili su da iskoriste sunčan dan u prestonici, pa su ćaskali uz obrok u bašti jednog restorana, šetali, počastili se u obližnjim prodavnicama, a mnogima je zapalo za oko interesantno trudničko izdanje jedne od kraljičinih omiljenih unuka.

 


Beatris od Jorka, koja je tek prošlog meseca podelila srećne vesti o drugom stanju trudnoći s javnošću, izgledala je sjajno u zelenoj haljini midi dužine, sečenoj ispod grudi, koja je naglasila njen stomačić i pokazala da je ona već u poodmakloj trudnoći. Svom causal izdanju dodala je Guči patike i jaknicu od bledog džinsa, a sve je zaokružila ultimativnim letnjim aksesoarima: slamenim šeširićem i torbom koja podseća na korpu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Par se venčao prošle godine, a ceremoniji su prisustvovali samo najbliži članovi porodice. Inače, princeza Beatris prva je članica britanske kraljevske porodice koja je postala maćeha — Edoardo je ponosni tata Kristofera Vulfa, kog od milošte zovu Volfi, a dobio ga je u vezi s američkom arhitektkinjom Darom Huang. Kako tvrde upućeni, kraljičina unuka je divna maćeha i trudi se da bude uključena u Volfijev život.

 

 

makonda-tracker