oduzima dah

ZA VIĐANJE S BIVŠIM — PAŽLJIVO BIRAN AUTFIT! Irina Šajk i Bredli Kuper izveli ćerku u park, a njegov pogled govori SVE

0

Dok za igru sa ćerkom u njujorškim parkovima ruska manekenka obično bira udobne odevne kombinacije, ovog puta je na umu očigledno imala i isticanje seksepila...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najpoznatija Ruskinja na planeti u ovom trenutku Irina Šajk rastala se u junu 2019. godine od holivudskog glumca Bredlija Kupera, skoro dve godine nakon rođenja njihove ćerke Lee de Sene.


Par je ostao u izvanrednim odnosima i zajedno brine o svojoj mezimici, a više nije iznenađenje videti ih zajedno na Menhetnu kako šetaju i igraju se s malom Leom.

 

Tako paparacima nije promakao ni njihov jučerašnji izlazak, kada su u šetali njujorškim ulicama, ćaskali, a potom svratili u jedan park i proveli dan u zabavi i igri. Nije im promaklo još nešto — Bredlijev smešak i očaran pogled dok razgovara s Irinom!

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Šajkova, koja je verovatno jedna od najčešće fotografisanih ljudi planete, svakodnevno je na meti foto-reportera, pa imamo uvid u njene odevne kombinacije gotovo iz sata u sat. Zato nam je zapalo za oko da je manekenka, koja inače pažljivo planira svaki stajling, ovog puta očigledno više nego inače želela da istakne svoju savršenu figuru.

 

Uobičajene pantalone i komotniju odeću zamenila je bež mini-haljinom na kopčanje i bez rukava, koje je uparila sa čizmama Tamare Melon. Tu je i retro minijaturna tašna u sličnoj nijansi i efektne naočare za sunce, a oštrom oku fanova nije promaklo ni da je Irina, slučajno ili ne, otkopčala prvo dugme haljine...

 


 

makonda-tracker