jednostavno i prelepo

NAGLAŠAVA STRUK I OBILUJE DETALJIMA: Ako pitate Kejt Midlton, ovako izgleda savršen kaput za specijalne prilike

1

Uprkos pandemiji virusa korona, u Londonu je obeležen Dan sećanja, a sve oči bile su uprte u dame iz britanske kraljevske porodice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Povodom Dana sećanja na vojnike Velike Britanije i zemalja Komonvelta koje su učestvovale u svetskim ratovima u Londonu se na Kenotafu svake godine tradicionalno polažu venci, za šta su zaduženi muški članovi kraljevske porodice, dok dame prate ovaj događaj s balkona Kancelarije za razvoj, spoljne poslove i Komonvelt.


Dok je prošle godine na balkonu kraljica Elizabeta II bila u društvu svojih snaha Kejt Midlton i Kamile Parker, ove godine su, zbog poštovanja mera predostrožnosti zbog pandemije virusa korona, vojvotkinja od Kembridža i vojvotkinja od Kornvola bile su same (uz poštovanje distance) na jednom balkonu, dok je kraljica stajala sa svojom asistentkinjom Suzan Rod.

 

Kao i svake godine, žene iz britanske kraljevske porodice bile su odevene u crno, a Midltonova je za ovu priliku odabrala kaput šiven po meri koji nosi potpis njene omiljene modne kuće Alexander McQueen. U pitanju je strukirani model koji prati liniju tela, a posebno su interesantni detalji na ramenima u vidu raskošnih i tankih resa, ruska kragna i jednostavno kopčanje. Kombinovala ga je sa šeširom Filipa Trisija, a tu su i viseće minđuše od dijamanata i bisera koje je vojvotkinja pozajmila od kraljice. Supruga princa Vilijama nosila je, kao i svi prisutni, cvetove maka — simbol stradanja britanskih vojnika.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker