kao iz bajke

ZBUNILA I NAJVEĆE POZNAVAOCE MODE: Melanija Tramp u haljini u kakvoj obično ne viđamo prve dame

0

Dok američka javnost polemiše o "ratničkom" izdanju supruge Donalda Trampa, ona je pripremila još jednu odevnu kombinaciju koja ostavlja snažan utisak

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Američka javnost nije oduševljena aktuelnim predsednikom — tu tajni nema.


Svaki njegov potez se besomučno analizira, a tako je čak i u slučaju njegove supruge Melanije, koja je uspela da ubere simpatije, ali i dalje postoji deo javnosti koji svaki detalj u vezi s njenim životom smatra tajnom porukom. Tako je i s military izdanjem, u kojem se američka prva dama pojavila pre nekoliko večeri, i koje se tumači prilično bizarno: Trampovu suprugu porede s Evom Braun, Jovankom Broz, nazivaju je "diktatorskom suprugom" i sl... Iako je samo obukla maslinasti sako i suknju!

 

Dok mediji u ovoj zemlji analiziraju zašto je odabrala baš ovu nijansu i kakav to signal Melanija šalje svetu, ona se na trećoj večeri Republikanske nacionalne konvencije pojavila u novoj odevnoj kombinaciji koja takođe budi interesovanje.

 

Gospođa Tramp odabrala je ljubičastu haljinu, konkretno nijansu fuksije, koja krojem podseća na modele haljina i kaputa kakve najradije nosi. Reč je o zatvorenoj haljini koja je rečena ispod grudi, odakle se širi u oblik zvona i midi je dužine.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ono što je posebno interesantno jesu nabrani materijal na visokom struku i dva crna ukrasa koji podsećaju na razvezanu mašnu. Čak i najveći modni znalci zbunjeni su jer ne uspevaju da utvrde o kojem je brendu reč, dok obično već na prvi pogled procene ko potpisuje Melanijine odevne kombinacije. Kako piše britanski Express, najverovatnije je reč o toaleti modne kuće Džejson Vu, koji nudi slične modele, i to po ceni od nešto manje od 800 dolara.


Američka prva dama je, naravno, kombinovala ovu haljinu s klasičnim salonkama, ovog puta s parom s potpisom kuće Manolo Blanik čija cena iznosi oko 680 dolara.

 


 

 

makonda-tracker