supertrendi

NE STOJI SVAKOME I OSTAVLJA UTISAK: Melanija Tramp u najzanimljivijoj haljini ovog leta, ali glavni utisak su CIPELE

1

Prva dama Amerike još jednom je oduševila svojim modnim izborom, a ovog puta je rešila da zablista u narandžastim tonovima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Melanija Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa, posetila je juče izložbu koja se održava ispred Bele kuće povodom stogodišnjice Devetnaestog amandmana. Reč je o delima autora iz svih saveznih država SAD koje su objedinjene na izložbi pod nazivom "Izgradnja Pokreta: Američka omladina slavi 100 godina ženskog biračkog prava".

Melanija je razgledala radove i i obratila se mladim umetnicima i okupljenima.
Kao i prošli put kada je prisustvovala događaju u čast ove godišnjice, ponela je belu boju, koju su nosile sufražetkinje, ali ovog puta nije odabrala jednobojnu kombinaciju, već je dominirala nijansa koja ne stoji svakome.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prva dama Amerike opredelila se za belu midi-haljinu sa cvetnim dezenom narandžaste boje slične nijansi mandarine, s tim što on krasi samo središnji deo haljine, dok su gornji i donji sasvim beli.

Reč je o modelu belgijskog dizajnera Drisa van Notena koju krase efektni šlicevi i nema rukave, a gospođa Tramp ju je upotpunila upečatljivim salonkama Kristijana Lobutina, i to ponovo model So Kate. Ovog puta se, za razliku od pre nekoliko dana, kada je nosila crne, odlučila za narandžaste cipele i time učinila svoju odevnu kombinaciju malim remek-delom.


makonda-tracker