(FOTO)

TRI HALJINE SA PORUKOM I ISPLANIRANI MODNI POTEZI: "Osvetničke" kombinacije kojima je Megan Markl zadala ZAVRŠNI udarac

1

Tokom svojih poslednjih kraljevskih angažmana, Megan Markl je imala posebnu i suptilnu modnu strategiju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U novoj knjizi o britanskoj kraljevskoj porodici "U potrazi za slobodom", govori se o upečatljivim stajlinzima Megan Markl pre nego što su ona i Hari započeli "novi" život u Americi.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 Fotografije Megan i Harija pod kišobranom kada su stigli na svečanost postale su viralne. Kiša jeste bila slučajnost, ali samouvereni dolazak Megan i zvaničnu rezidenciju gradonačelnika Londona, u plavoj haljini koju potpisuje Viktorija Bekam, bio je i te kako pažljivo isplaniran ― kažu autori knjige.

 

Osim toga, dodaju da je njen šminker izjavio da je Megan tada morala "sa sjajem da izađe iz kraljevske porodice".

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Osim plave haljine koja je toliko pažnje privukla, Megan se pojavila u haljini brenda Safiyaa crvene boje na jednom muzičkom festivalu, a bilo joj je i te kako važno da se modno uskladi sa Harijem ― i opet da budu najzapaženiji par. Usklađene boje stajlinga mogu implicirati i usklađenost u braku i ličnim odnosima, tako da definitivno ništa nije slučajno.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Poslednji kraljevski angažman tražio je nešto spektakularno, te je Megan odabrala zelenu haljinu sa potpisom Emili Viksted i šešir Vilijama Čejmbersa.

 

Dolazak u Vestminstersku opatiju tada je čak i Veniti fer prokomentarisao kao "sjajan potez u oblačenju iz osvete", te je načinjeno poređenje sa čuvenom Dajaninom "osvetničkom" haljinom, koju je nosila još 1994. godine, nakon što je njen suprug Čarls javno priznao da joj je bio neveran.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker