zanimljiv izbor

IZGLED ZA SVAKI DAN PO UKUSU PRVE DAME: Melanija Tramp iznenadila nešto jeftinijom letnjom haljinom i baletankama

3

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa obišla je jednu vatrogasnu stanicu u Vašingtonu, gde je još jednom oduševila stilom, ali opog puta nije bila odevena strogo poslovno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je reč o Melaniji Tramp, proteklih godina uglavnom su njen zaštitni znak klasične salonke i haljine i kaputi sečeni ispod grudi, a za posetu jedne vašingtonske vatrogasne stanice odabrala je izgled inspirisan ovim stilom, ali nešto drugačiji.

 


Prva dama je, međutim, za razliku od svojih uobičajenih poslovnih kombinacija ovog puta odlučila da ponese košulju-haljinu koju možemo da zamislimo u nekim svakodnevnim varijantama, pa čak i za šetnju. Najinteresantnije je to što, za razliku od komada koje obično, ova haljina spada u pristupačnije, s obzirom na to da je u pitanju model s potpisom dizajnerke Rejčel Roj za koji je potrebno izdvojiti 139 dolara, a Melanija obično nosi odeću čija se cena izražava u hiljadama dolara.


S druge strane, Trampova supruga odabrala je skupocenu obuću, i to bele baletanke Rožera Vivijea, konkretno model Gommetine, napravljen od svetlucave bele kože koji se prodaje po ceni od oko 700 dolara. Nju smo, inače, već videli u ovim baletankama, kada je prošlog oktobra otputovala u Južnu Karolinu u društvu "druge dame" Karen Pens, supruge Trampovog zamenika Majka Pensa.

 

Evo kako je sve to izgledalo.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker