oduzima dah

JEDNA SITNICA PRETVARA JE U MAGIJU: Kraljica Leticija ponovo u crvenoj haljini — ali još zavodljivija i vatrenija!

0

Ako želite neobičnu haljinu prikladnu za svečanije događaje, španska kraljica ima ideju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

S obzirom na to da je dugo radila kao novinarka, supruga španskog kralja Felipea VI ne propušta događaje koje organizuju njene bivše kolege, pa se podrazumevalo da će biti među gostima gala večeri održane povodom jubilarne 100. dodele nagrada Mariano de Cavia, Luca de Tena i Mingote.


Kralj i kraljica su, kao i uvek, izgledali besprekorno, a Leticija je — baš kao i pre nekoliko dana — rešila da ponese haljinu u svojoj omiljenoj boji. U pitanju je crvena toaleta, ali ne ista kao prošle nedelje, iako je kraljica Španije poznata kao neko ko često i rado ponavlja odevne kombinacije.

 


Ona se ovog puta opredelila za jednostavnu, a ipak nesvakidašnju haljinu koju potpisuje španski dizajner Roberto Toreta. U pitanju je model vrlo elegantnog kroja, čiji je ključni detalj zanimljiv asimetrični i suptilni ukras u predelu grudi, ali se ova toaleta izdvaja pre svega svojom dominantnom i upečatljivom crvenom bojom.


Za razliku od prošle nedelje, kada je u jednoj svečanoj prilici nosila elegantnu crvenu haljinu, ovog puta se Leticija nije opredelila za crvene cipele, već je toaletu kombinovala sa crnim sandalama i minijaturnoj clutch tašnicom. Kao i obično, nosila je malo šminke i neupadljiv nakit, a sve vreme je sa sobom imala i zaštitnu masku.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker