obavezno pronađite nešto slično

OVE SEZONE NISMO VIDELI LEPŠI: Očaravajući letnji kombinezon po ukusu kraljice Leticije — i za svaki dan i za svečanosti

0

Supruga španskog kralja obožava praktične komade koji se lako kombinuju i mogu da se nose više puta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kralj Felipe VI od Španije i njegova lepa izabranica Leticija trenutno su na kraljevskoj turneji po španskim pokrajinama, a za modne sladokusce to znači da ćemo uživati u letnjem stilu španske kraljice.


Nakon što nam je pokazala nekoliko razigranih i lepršavih kombinacija, sada smo dobili priliku da vidimo kako izgleda letnji kombinezon po ukusu kraljice Leticije od Španije, a on je — kao i većina njenog garderobera — udoban komad koji ćemo svakako još viđati!

 


Kraljevski par pojavio se u Kuenki odlično raspoložen, a Leticija je izgledala izvanredno u kombinezonu kratkih rukava, s košulja-kragnom i ravnim nogavicama koje tek blago prate liniju tela. U pitanju je crno-beli model jedne poznate i pristupačnije modne marke, a krasi ga tanak pojas koji se vezuje u suptilnu mašnicu. Ako vam se dopadaju kombinezoni, obavezno OVDE saznajte kako da odaberete pravi za svoj tip građe.


Ništa manje interesantan detalj nije torbica — crossbody pletena mini-tašna s kožnim kaišem i detaljem pri kooči, koja je nastala u kolaboraciji brendova Massimo Dutti i Jane Birkin. Ona je odlično izgledala sa espadrilama marke Mint & Rose Sardinia, i to u nude boji, s prednjim delom od prevrnute kože.


Ovako trendi odevna kombinacija podrazumeva i izvanredan nakit, a ovog puta je izbor pao na otvorene zlatne alke i zlatni prsten koji krasi oblik ovala, inače verovatno komad nakita koji Leticija najčešće nosi.

 

Udobno se smestite i uživajte...

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker