MODNA ČAROBNICA

OD GLAVE DO PETE U BOJI STRASTI, VATRE I ŠPANIJE: Ovo je nalepše izdanje kraljice Leticije koje smo videli ovog leta!

0


Suprugu španskog kralja Felipea VI i ranije smo viđali u jednobojnim odevnim varijantama, ali nijednu boju ne nosi kao crvenu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kraljevski par trenutno je na mini-turneji po pokrajinama svoje zemlje, a poslednji grad koji su posetili je Valensija, gde su Felipe VI i Leticija prisustvovali dodeli Nacionalnih nagrada za inovaciju i dizajn za prošlu godinu.


Kako javljaju strani mediji, par je nosio zaštitne maske kad su tek stigli na ceremoniju dodele, da bi ih nešto kasnije skinuli kada su na pozornici proglasili pobednike.

 


Kraljica Leticija odabrala je za ovu priliku boju koju mnogi smatraju njenom omiljenom i za koju ističu da joj lepše stoji. Pojavila se, naime, u midi-haljini grimizne nijanse koja otkriva ramena i ispog grudi se blago širi u obliku slova A. Kombinovala ju je s vrlo efektnim salonkama crvene boje s visokim potpeticama, a tu je pismo-tašna u odgovarajućoj nijansi. Kraljica je, u skladu s letnjim trendovima, od aksesoara ponela zlatne alke, dok su njenu kosu krasili suptilini talasi.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 


 

makonda-tracker