SVAKOG DANA USPEVA DA NADMAŠI SEBE

ROMANTIČNA HALJINA ZA SVE LETNJE PRILIKE: Još jedna modna čarolija kraljice Leticije — ovog puta u cvetnom dezenu (FOTO)

0

Novi dan, novo modno remek-delo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevska turneja španskog kralja Felipea VI i njegove supruge pružila nam je priliku da gotovo svakodnevno uživamo u modnim izborima jedne od najpopularnijih evropskim plemkinja. Poslednja destinacija po njihovom planu bili su Valensija i Benidorm, gde je kraljica Leticija ponovo oduševila stilom.

 


Među brojnim mestima koje je kraljevski par obišao bila je i plaža u Malvarosi, gde je supruga španskog kralja još jednom pokazala koliko je praktičan njen garderober. Naime, ona je promenadom prošetala u romantičnoj haljini s potpisom Adolfa Domingeza, jednog od svojjih omiljenih španskih dizajnera, a reč je o modelu midi dužine. U pitanju je bela haljina s floralnim motivima, i to s krupnim i raskošnim crvenim cvetovima. Krase je debele bretele i gola leđa, a sečena je ispod grudi, odakle se širi u obliku zvona. Još jedan Leticijin komad koji može da se nosi i u šetnji pored plaže i u nekoj večernjoj prilici!


Što se obuče tiče, španska kraljica ponovo se odlučila za jedan od svojih omiljenih modela espadrila, koje je proteklih dana često nosila, a za frizuru je — vrlo prikladno uz ovakvu haljinu i otvorena leđa — odabrala visok rep.

 

Par je šetao, razgovarao s lokalnim stanovništvom i turistima, obišao znamenitosti, održao jedan sastanak, a stigli su i da "skoknu" na sladoled. Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker